Instalatii GPL Injectie Directa

Instalatii GPL Injectie Directa

Instalatii GPL injectie directaInstalatiile GPL cu injectie directa

De ce sa montam gpl pe motoarele cu injectie directa?

  • Indiferent de discutie costurile reale scad fata de cele ale unui autoturism care ruleaza pe benzina cu aproximativ  35 – 45 % in functie de rulajul efectuat urban sau extraurban.
  • Exemplu: daca rulam preponderent in mediu urban autoturismul consuma aproximativ 25% benzina la 100 km iar restul de 75% GPL.
  • In extraurban consumul de benzina poate fi sub 10% in functie de tipul motorului iar cel de GPL de 90%.
  • Fiabilitatea instalatiilor GPL pentru motoarele cu injectie directa a fost dovedita in  foatre multi ani de exploatare fara probleme in Europa de vest.
  • Instalatiile GPL pentru motoarele cu injectie directa sunt special fabricate, calibrate si testate in cele mai performante laboratoare, dupa realizarea montajului instalatiei gpl nefiind necesare calibrari si reglaje ulterioare deoarece in calculatorul instalatie gpl se incarca softul corespunzator codului motor. Softul  introdus de noi in calculatorul instalatiei de GPL este realizat prin teste dinamice de specialistii italieni pentru fiecare autoturism in parte, astfel calculatorul autoturismului si calculatorul instalatiei de GPL sa fie in perfecta concordanta fara a produce erori sau alte neplaceri in exploatarea ulterioara.
  • Instalatiile GPL ZAVOLI reprezinta o solutie pentru cele mai moderne motoare cu injectie directa. Sistemele GPL  sunt unele dintre cele mai avansate solutii tehnologice si sunt o evolutie naturala a tehnologiei in acest domeniu si sunt menite sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clientilor la nivel mondial.